Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Reserveren

Ottenskamp4 en Het Achterhuis bestaan uit een vakantiewoning en een groepswoning. De woningen kunnen ook beide gereserveerd worden voor maximaal 14 personen. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en je kunt meteen de woningen boeken. Via een link wordt je doorgesluist naar een andere website, waar je het huis kunt reserveren. Je kunt natuurlijk eigen wensen kenbaar maken. Direct mailen of bellen mag altijd!

In de tuin ligt een blokhut met sauna en jacuzzi. Ook is er de mogelijkheid om de nostalgisch ingerichte "jagershut" erbij te betrekken, als er eventueel door een (plaatselijke) cateraar lunch/diner geserveerd kan worden.

De accommodaties zijn zeer geschikt voor familie-uitjes, vrienden treffen, teambuilding, bedrijfsuitjes, retraites, intervisies, enz.

Klik hier voor Ottenskamp4

Klik hier voor Het Achterhuis

Klik hier voor beide woningen

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren